Alobal na grilování
Extra pevný alobal oceníte zejména při grilování. Díky kvalitě použitého materiálu umožnuje snadnou manipulaci bez obav o protržení.
| Ideální na grilování. Širší a silnější než běžný alobal FINO. |
Lze použít v troubě do 250 °C až po dobu 2 hodin. Potraviny lze skladovat v kontaktu s alobalem také při pokojové teplotě nebo nižší. Vhodné pro kontakt se všemi druhy potravin s výjimkou velmi kyselých, velmi zásaditých a vysoce slaných potravin.
Hliník
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Trvanlivost je neomezená.
Upozornění: vyhněte se kontaktu alobalu s elektrickým napětím a nepoužívejte v mikrovlnné troubě. Vyhněte se opakovanému použití, abyste zabránili růstu mikroorganismů. Nezakrývejte stěny trouby, protože by to mohlo troubu poškodit v důsledku přehřátí.
Sarantis Czech Republic s.r.o.
Žerotínova 32 130 00 Praha 3 tel.: +420 222 801 700