BIO kokosový cukr
Tropická alternativa běžného cukru přímo z kokosové palmy. Přírodní kokosový cukr je ideální pro vaše sladké pečení. Náš cukr je vyroben z nektaru palmového květu.
Tento vysoce kvalitní přírodní produkt je tradiční součástí asijské kuchyně. Cukr z kokosových květů, jehož chuť připomíná karamel, je ideální na dochucení salátových dresinků a pokrmů z wok. Přírodní sladidlo je také exotickou alternativou stolního cukru.
Cukr z kokosových květů lze použít jako náhradu konvenčního cukru a je ideální ke slazení kávy nebo čaje, ale také k vaření a pečení.
Kokosový cukr z ekologického zemědělství
Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje | na 100 g |
---|---|
Sacharidy | 94,0 g |
Tuky, z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Tuky | 0,5 g |
Vláknina | 0,5 g |
Bílkoviny | 1,3 g |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy, z toho cukry | 90,0 g |
Energetická hodnota | 1632,0 kJ / 384,0 kcal |
Dirk Rossmann GmbH
Isernhägener Straße 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de
product@rossmann.info
Distributor pro ČR:
ROSSMANN, spol. s r.o.,
Na Pankráci 1683/127, 140 00 Praha 4,
Česká republika