Maliny sušené mrazem celé
Maliny jsou ovoce s vysokým obsahem vitamínů, minerálních látek a jsou jedinečné svým významným množstvím antioxidantů. Jedinečný postup zpracování zachovává v ovoci jeho plnohodnotnou chuť, barvu i aroma. Nepřichází o své vitamíny, minerální látky a další živiny. Odborně se tento způsob výroby nazývá lyofilizace. Jedná se o proces, kdy se ovoce rychle zmrazí a poté vysuší při nízkém tlaku a teplotě. Při tomto způsobu konzervace není potřeba používat siřičitany, které se často vykytují v sušeném ovoci.
Skvělé do müsli, jogurtu, kaše nebo jen tak jako rychlá svačinka. Různorodá vyvážená strava a zdravý životní styl jsou základem pro udržení dobrého zdraví.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Emco spol. s r.o.
Türkova 2319/5b 149 00 Praha 4 Česká republika
Výživové hodnoty | Na 100 g | % RHP ve 100 g¹ |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1236 kJ / | |
295 kcal | ||
Tuky | 1,5 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g | |
Sacharidy | 79 g | |
z toho cukry | 30 g | |
Vláknina | 33 g | |
Bílkoviny | 7,4 g | |
Sůl | 0,01 g | |
Obsah vitaminů | ||
Vitamin C | 76 mg | 95 % |
¹(Denní) referenční hodnota příjmu u dospělých osob na 100 g
Alergen | Výskyt |
---|---|
Mléko | Může obsahovat |
Ořechy | Může obsahovat |
Arašídy | Může obsahovat |
Sója | Může obsahovat |